Haptotherapie Bilthoven

Over Marrit

Hoi! Ik ben Marrit. Ik ben getrouwd met Roan. Samen hebben wij een dochter en binnenkort verwachten wij ons tweede kindje.

Samen wonen wij in Bilthoven, waar ook mijn praktijk aan huis is.

Ik krijg vaak te horen dat anderen mij ervaren als zacht, zorgvuldig en doortastend.

Als kind heb ik op de vrijeschool gezeten en later heb ik zelf als leerkracht op een vrijeschool gewerkt. In mijn praktijk zie je veel van de vrijeschool pedagogiek terug, maar ik geef er wel graag mijn eigen frisse draai aan ūüėČ

In mijn werk als leerkracht voelde ik steeds vaker het verlangen om met ouders en kinderen dieper in te gaan op het vormgeven van ouderschap en opvoeding. Binnen de setting van het werken op school was hier beperkt ruimte voor.

In mijn praktijk heb ik alle aandacht voor jullie als gezin. Daar haal ik enorm veel voldoening uit!

Op dit moment volg ik de post-HBO opleiding tot haptotherapeut. Een prachtige begeleidingsvorm waar ik je graag meer over vertel. In mijn praktijk zet ik de haptonomie regelmatig in.

‚ÄúDoor ons met de ander te verbinden, leren we onszelf kennen.‚ÄĚ

Marrit verbindt zich het liefst met…