Over Marrit

Tijdens mijn opleiding aan het conservatorium kwam ik voor het eerst in aanraking met haptonomie. De manier van werken sprak me meteen aan; vanuit de ervaring, in het hier en nu en met gevoel én met beide benen op de grond.

Later volgde ik zelf de opleiding tot haptotherapeut aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen.

Vanuit mijn praktijk aan huis in Bilthoven, begeleid ik mijn cliënten. Met een warme, nieuwsgierige en doortastende blik help ik ontdekken hoe je weer meer ruimte, beweging en verbinding kan ervaren in het dagelijks leven.

Naast mijn werk als haptotherapeut ben ik getrouwd en moeder van twee dochters. Ik geniet van kunstzinnig werken in verschillende vormen. Goed eten, gezelligheid en inspirerende plekken bezoeken.

Ik ontmoet je graag.

“Door ons met de ander te verbinden, leren we onszelf kennen.”